Groenprojecten

GROENPROJECTEN, VAN GEMEENTEWERK TOT WERKEN LANGS HET SPOOR

Wereldwijd zijn er gigantisch veel groenprojecten. Alleen in Nederland al werken er dagelijks duizenden mensen in de groenvoorziening. In tegenstelling tot de infrasector is het groen erg seizoensgebonden werk. Tijdens de winter is het aanzienlijk rustiger dan in de zomer. Dit zorgt voor een grotere uitdaging als het gaat om personeelsbezetting gedurende het hoogseizoen.

Lees meer

Werk langs het spoor

De groenploegen, die organisaties tijdelijk voorzien van extra capaciteit, worden ingezet op diverse projecten. Een deel van onze ploegen werken op groenprojecten langs het spoor. Hier gebruiken ze bosmaaiers en bladblazers om de veiligheid van goederentreinen te waarborgen en ervoor te zorgen dat vluchtpaden goed toegankelijk blijven.

Bekijk al onze projecten
Groenproject langs het spoor

Groenprojecten in de gemeente

Andere groenploegen zijn te vinden op groenprojecten in steden en woonwijken. Zo bieden wij ondersteuning in onder andere Blaricum, Rijen en Zandvoort. Woonwijken vragen regelmatig onderhoud om het aanzicht voor de bewoners aantrekkelijk te houden. Met de inzet van schoffels, bosmaaiers, heggenscharen en bladblazers zorgen onze teams voor een wijk met een goede uitstraling.

Ook het onderhoud van lokale speeltuintjes wordt niet overgeslagen. Door het maaien van hoogstaand onkruid naast de voetbaldoeltjes kunnen de kinderen uit de buurt weer optimaal genieten van hun speelruimte. Deze inspanningen dragen bij aan een prettige en veilige leefomgeving voor alle bewoners.

Groenproject woonwijik
BG Image 1

Ondersteuning bij uw groenprojecten?

Al met al werken onze groenploegen op hele diverse projecten. Bent u benieuwd of wij ook ondersteuning kunnen bieden op uw groenprojecten? Neem daarvoor contact met ons op!

Neem contact op!