Projecten Groen en Agri

ONZE PROJECTEN

Groen en Agri ondersteunt bedrijven op diverse projecten. Zo bieden wij ondersteuning op groenprojecten langs het spoor, in stadswijken, in de polder en in het industriegebied. Hieronder geven wij u een kijkje bij mogelijke projecten. Ons personeel is breed inzetbaar! Onderstaande projecten zijn een klein onderdeel van de mogelijkheden. Als u meer wil weten kunt u altijd contact opnemen.

Neem contact op

Wegafzetting werken langs de weg

Hoofdzakelijk zijn wij actief in de groenvoorziening, maar met regelmaat bieden wij ook ondersteuning bij andere projecten. Zo zijn wij onder andere betrokken bij wegafzettingen. Bij dit project assisteren wij de opdrachtgever die werkzaamheden langs de weg uitvoert. Wij leveren een bestuurder die in het bezit is van BRL 9101 en een werkbus voorzien van een actieframe.

Lees meer
Wegafzetting

Ondersteuning bij Floriade

De voorbereidingen voor de Floriade Expo 2022 zijn al een tijdje afgerond. De wereldtuinbouwtentoonstelling laat allerlei groene innovaties zien waarmee steden groener, duurzamer en leefbaarder gemaakt worden. Verschillende medewerkers van Groen en Agri werkten mee aan dit unieke project in Almere. Benieuwd wat zij er zelf van vinden?

Lees meer
DCIM100MEDIADJI_0434.JPG

Maaien langs het Merwedekanaal

Tijdens de drukke zomerperiode waren meerdere medewerkers van Groen en Agri Projecten druk bezig met maaiwerkzaamheden langs de 35km lange vaarweg van Gorinchem tot aan Vianen.

Lees meer
Groen en Agri – bosmaaien langs vaarweg

Ondersteuning bermverlaging

Door de jaren heen wordt de begroeiing langs vele wegen alsmaar hoger en hoger. Om wateroverlast te voorkomen is het belangrijk om op tijd in te grijpen en de bermen lager te maken dan het wegdek. Gebeurt dit niet dan is de kans op wegdekschade, aquaplanning en slecht zichtbare markeringen aanzienlijk groter. Gelukkig zorgt de bermverlagingsmachine ervoor dat dit probleem wordt opgelost.

Lees meer
Groen en Agri – Bermverlaging Assisteren

Schoffelploegen Brielle

Ook afgelopen groenseizoen waren er meerdere schoffelploegen aan het werk voor de gemeente Brielle en de gemeente Westvoorne. Voor een nette uitstraling van de wijk zijn er dagelijks drie groenploegen aan het werk met het groenonderhoud binnen deze gemeenten.

Lees meer
Schoffelploeg Brielle

Bosmaaien Betuweroute

Regelmatig verhuren wij groenploegen die aan het werk worden gezet langs de Betuweroute. Langs dit 172 kilometer lange spoor, dat alleen is bestemd voor goederenvervoer, groeit logischerwijs ook onkruid en dergelijke. Via dit spoor passeert de trein vanaf Europoort binnen twee uur de Duitse grens. Dit soort werkplekken vragen om een veilige aanpak voor onze groenmedewerkers die hier hun werkzaamheden uitvoeren.

Lees meer
Groenpersoneel inhuren

Elektriciteitshuisjes ZIGGO

Er zijn verschillende plekken in Nederland die niet door de gemeente onderhouden worden. Dit zijn vaak plekken waar soms weken niemand te zien is. Elektriciteitshuisjes zijn daar een goed voorbeeld van. Echter moet ook het groen bij deze elektriciteitshuisjes eens in de zoveel tijd onderhouden worden. Een flinke klus die onze medewerkers ook met regelmaat oppakken.

Lees meer
Groen en agri elektriciteitshuisjes ziggo

Onkruidbestrijding Delft

Verschillende van onze groenploegen waren voor de gemeente Delft in de stad aan het werk. Het werk dat zij verrichten is erg divers en bestaat onder andere uit bosmaaien. Dit bosmaaien gebeurt op verhardingen, hiervoor is speciaal maaidraad nodig. Onze groenmedewerkers hebben vanzelfsprekend het juiste maaidraad meegekregen en hebben ervoor gezorgd dat Delft er weer een stukje mooier bijstaat.

Lees meer
Groen-en-Agri-Bosmaaien-stad-grachten