SCHOFFELPLOEG IN BRIELLE

Ook afgelopen groenseizoen waren er meerdere schoffelploegen aan het werk voor de gemeente Brielle en de gemeente Westvoorne. Voor een nette uitstraling van de wijk zijn er dagelijks drie groenploegen aan het werk met het groenonderhoud binnen deze gemeenten. Hieronder vertellen wij u meer over deze schoffelploeg in Brielle!

Het werk in Brielle

Voor een opgeruimde buitenruimte worden plantvakken, plantsoen en parken onderhanden genomen door onze schoffelploegen. De medewerkers zorgen ook dat het zwerfafval wordt meegenomen en afgevoerd. Naast de reguliere groenwerkzaamheden staan onze medewerkers ook de buurtbewoners te woord bij vragen of opmerkingen.

De schoffelploegen zijn voorzien van dubbele cabine pick-up bedrijfswagens. Hierin is genoeg ruimte om het benodigde gereedschap mee te nemen en om het groenafval te vervoeren naar de stortplek.

Naast het reguliere schoffelwerk ondersteunen de ploegen de gemeente ook bij servicewerkzaamheden.

Schoffelploeg Brielle

Veilig werken

Het gereedschap is gekeurd en de benodigde veiligheidsmiddelen zijn aanwezig. De medewerkers beschikken over de juiste VCA papieren en hebben ervaring met groenwerkzaamheden. Om het belang van veiligheid te benadrukken ontvangen de medewerkers gedurende het groenseizoen meerdere toolboxmeetings, hier worden onderwerpen besproken zoals; fysieke belasting, biologische agentia en werken bij verschillende weersomstandigheden. Ook vindt er maandelijks een werkinspectie plaats. Zo waarborgen wij de veiligheid voor onze medewerkers en kunnen wij onze opdrachtgevers een juiste uitvoering van het werk garanderen.

Neem contact op
Schoffelploeg Brielle

Werken in de groensector?

Wij zijn altijd op zoek naar groenmedewerkers en komen daarom graag met jou in contact. Ook voor ZZP’ers zijn er mogelijkheden.