Groen en Agri Projecten

ONS MATERIEEL

Als verhuurbedrijf in de groensector zorgt Groen en Agri voor kwalitatief goed materieel. Het assortiment omvat een uitgebreide selectie aan voertuigen en gereedschappen van topkwaliteit. Of het nu gaat om grootschalige- of verfijnde groenprojecten, hier vindt u het professionele materieel dat aan uw eisen voldoet.

Direct inhuren

Het wagenpark

Van robuuste werkbussen tot krachtige 4×4’s en handige bestelbusjes met een open laadbak met kiepfunctie, bieden wij een uitgebreid assortiment aan voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit:

  • 4×4 terreinwagens
  • Gesloten bestelauto’s
  • Bestelbussen met dubbele cabine
  • Werkbussen met open laadbak

Wij beschikken over een groot wagenpark en hebben de flexibiliteit om snel op te schalen. Dankzij onze samenwerking met een gerenommeerde leasemaatschappij kunnen we ook op korte termijn moeiteloos uitbreiden wanneer dat nodig is.

Werkbussen Groen en Agri

Motorgereedschap

Als het gaat om motorisch gereedschap, bieden wij een breed scala aan opties aan. Ons assortiment omvat bosmaaiers, bladblazers, heggenscharen, stokheggenscharen en kettingzagen. Elk gereedschap heeft zijn eigen unieke kenmerken. Of u nu op zoek bent naar een rugblazer of een handzame bladblazer, wij hebben het allemaal. De kettingzagen die wij hebben zijn variërend in bladgrootte, zodat u de perfecte zaag kunt kiezen voor uw groenproject.

Bovendien leveren wij de groenploegen PBM’s, maaidraad, motormix en andere essentiële benodigdheden.

Ontdek ons elektrisch aanbod
Motorgereedschap inhuren
BG Image 6

Handgereedschap

Wij stellen het perfecte handgereedschap beschikbaar voor elk project. Ons assortiment omvat schoffels, harken (waaronder rozenharken, hooiharken en bladharken), graanschoppen, spaden, bezems en snoeischaren met hydraulische ondersteuning. Wat je ook nodig hebt aan handgereedschap, wij hebben het in huis.

We beschikken over een uitgebreid assortiment. Wanneer wij onverhoopt tekortkomen, vullen we onze voorraad aan. Mocht u een zeldzaam handgereedschap nodig hebben, dan kunnen we dat ook leveren.

Bespreek de mogelijkheden
Handgereedschap huren groen en agri
BG Image 1

Elektrisch gereedschap

De vraag naar elektrisch gereedschap wordt groter en groter. Dat komt omdat steeds meer gemeenten duurzaam het groenonderhoud willen uitvoeren. Daarom stellen wij bedrijven en gemeenten in staat om elektrisch materieel mee te huren. Ons elektrische assortiment omvat bosmaaiers, bladblazers, kettingzagen, heggenscharen en stokheggenscharen.

Om de hele dag met deze machines te werken, bieden wij ook rugzakaccu’s aan. Dit alles met als doel u optimaal te faciliteren.

Neem contact op

elektrische bosmaaier huren groen en agri