groenploeg inhuren

GROENPLOEG INHUREN

Heeft uw groenbedrijf of gemeente tijdens het hoogseizoen te veel werk? Heeft u niet genoeg personeel en materieel om het groen bij te houden? Groen en Agri projecten biedt u de mogelijkheid om op projectbasis op te schalen met groenpersoneel en materieel in combinatie met een passende bedrijfswagen. Zo kan u tijdelijk een groenploeg inhuren. Wanneer de werkzaamheden afnemen kunt u vervolgens zonder problemen ook weer afschalen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen en ondersteunen waar nodig!

Lees meer

MOGELIJKHEDEN EN TARIEVEN

Wij kunnen u een allround groenploeg aanbieden met de juiste kennis en ervaring voor werkzaamheden als bosmaaien, snoeien, bladblazen en schoffelen. Heeft u een groenploeg nodig met de focus op één van deze werkzaamheden? Ook dat kan! In overleg zijn alle combinaties mogelijk, neem dan ook zeker contact op. Dan denken wij met u mee. Hier treft u alvast een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.

De prijzen zijn altijd all-in. Een indicatie van het uurtarief is €75 euro – €95 euro op basis van twee mankrachten. Er worden geen extra kosten voor de inzet van onze machines gerekend.

Neem contact op

  • Vanaf €75 p/u, bedrijfsauto met twee man personeel en handgereedschappen.
  • Vanaf €80 p/u, bedrijfsauto met twee man personeel, handgereedschappen en motorgereedschappen zoals bosmaaiers, bladblazers en heggenscharen.
  • Vanaf €85 p/u, bedrijfsauto met twee man personeel, handgereedschappen, motorgereedschappen en een aanhanger met kiepfunctie om ook het snoeiafval mee te nemen

Bekijk ons hele wagenpark 

BG Image 2

Allround groenploeg

Wij voorzien onze medewerkers van al het nodige materieel voor veelvoorkomende groenvoorzieningswerkzaamheden: schoffels, harken, graanschoppen, spaden, bezems en snoeischaren met hydraulische ondersteuning. Daarnaast is het ook mogelijk om hen elektrisch/motorisch gereedschap mee te geven zoals bosmaaiers, bladblazers en heggenscharen. Zo kunnen zij alle benodigde werkzaamheden uitvoeren.

Lees meer
Groenpersoneel inhuren

Bladblaasploeg

Tijdens het bladseizoen opschalen? Dat kan! Onze medewerkers zijn uitgerust met STIHL bladblazers en kunnen uw organisatie ondersteunen met de extra werkzaamheden die de herfst met zich meebrengt.

Lees meer
Groenploeg inhuren

Bosmaaiploeg

Onze medewerkers zijn uitgerust met een STIHL bosmaaier en alle toebehoren. Daarnaast werken zij volgens de juiste veiligheidsregels. De bosmaaiers worden ieder jaar gecheckt en er wordt regelmatig onderhoud uitgevoerd.

Lees meer
Bosmaaiploeg inhuren

Schoffelploeg

Tijdelijk opschalen voor schoffelwerkzaamheden? De medewerkers van Groen en Agri Projecten kunnen zelfstandig met onze werkbus op pad naar diverse locaties. Zij hebben het juiste materieel bij om de schoffelwerkzaamheden uit te voeren.

Lees meer
Groenploeg inhuren schoffelaar

Snoeiploeg

Zowel voor de snoeibeurt in het voorjaar als de snoeibeurt in het najaar kunnen onze medewerkers ingezet worden. Zij weten hoe zij de plant moeten snoeien om de groei en gezondheid te bevorderen.

Lees meer
Personeel in het groen

Winterwerkzaamheden

Ook voor het snoeien, zagen en versnipperen van bomen en takken zijn onze medewerkers beschikbaar.

Lees meer
Ploeg huren (3)