ZZP werk hovenier

ZZP werk in de groenbranche bij Groen en Agri Projecten

Ben jij op zoek naar een zzp hovenier vacature? Of vacatures zzp groenvoorziening? Dan hebben wij mooie projecten in de groenvoorziening waar wij jou goed kunnen inzetten. Wij zoeken enthousiaste zzp’ers met ervaring in de groene sector. Wij hebben diverse zzp opdrachten waar jij tijdelijk of langdurig aan de slag kan!

Meld je aan

ZZP hovenier vacature – alle constructies mogelijk

Als ZZP hovenier bij Groen en Agri projecten krijg jij een bus en gereedschap om aan de slag te gaan. Wij beschikken over goed gekeurd STIHL-motor- en accugereedschap en hebben diverse type bedrijfswagens passend bij de werkzaamheden.

zzp hovenier gevraagd

De voordelen van ZZP werk via Groen en Agri Projecten

  • Betalingen binnen 7 dagen verwerkt
  • Self-billing, jij geeft jouw uren door en wij maken de factuur
  • De mogelijkheid om het materieel van Groen en Agri projecten te gebruiken
  • Afwisselend werk

De voorwaarden van ZZP werk via Groen en Agri Projecten

  • Je bent in bezit van VCA en hebt relevante groenervaring
  • Je hebt een aansprakelijkheidsverzekering
  • In bezit van een geldig paspoort/ID en een rijbewijs
  • Modelovereenkomst van de belastingdienst
  • KvK uittreksel, niet ouder dan 3 maanden
BG Image 2

ZZP opdrachten in het groen

Wij zijn voornamelijk in Midden-Nederland actief waardoor er genoeg mogelijkheden zijn. Onze klanten zijn groenvoorzieningsbedrijven en aannemingsbedrijven. Daarnaast hebben wij ook zzp opdrachten voor de gemeente.
De werkzaamheden die wij uitvoeren op onze projecten variëren enorm. Denk hierbij aan bosmaaien langs het spoor, schoffelen in woonwijken, onkruid bestrijden op een quad, bedrijfstuinenonderhoud en maaien langs waterwegen.

Momenteel zijn wij op zoek naar ZZP’ers voor groenwerkzaamheden in bijna heel Nederland. Voldoe jij aan de bovenstaande voorwaarden en wil jij graag zelfstandig aan het werk op één van onze projecten in de groenvoorziening? Dan zijn wij geïnteresseerd in jouw diensten! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met jou op.

ZZP hovenier uurtarief

Het uurtarief dat wij jou als ZZP hovenier kunnen bieden is afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Daarnaast speelt het ook mee of jij jouw eigen hovenier bus meeneemt, of dat jij gebruik maakt van ons wagenpark. Laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier, dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Vul het contactformulier in
Hovenier ZZP vacature

Meld je aan als zzp'er

Vink aan wat van toepassing is: