CERTIFICERINGEN

VCA

Certificeringen vinden wij belangrijk. Groen en Agri projecten B.V. is officieel VCA* gecertificeerd. Met een VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag veilig en gezond aan de slag gegaan. Dit is een belangrijk onderdeel voor de veiligheid van onze medewerkers. Zij werken regelmatig op risicovolle terreinen. Om ongelukken zoveel mogelijk te beperken worden zij meerdere keren per jaar voorgelicht over de veiligheid. Dit doen wij door middel van toolboxmeetings. Een toolboxmeeting is een korte presentatie over een bepaald veiligheidsonderwerp. Daarnaast gaan wij zelf op pad om veiligheidsinspecties uit te voeren.

Naast het beoordelen en informeren van ons groenpersoneel zorgen wij ervoor dat zij veilig en met de juiste middelen de werkzaamheden uitvoeren. De bedrijfswagens waarin zij rijden worden voorzien van alle benodigde veiligheidsmiddelen. Zo wordt de wagen ingericht volgens de VCA-normen met een brandblusser en een EHBO-kit. Het gereedschap waarmee wordt gewerkt, is gekeurd gereedschap van hoge kwaliteit.

Al deze zaken worden jaarlijks gecontroleerd door een externe organisatie om het veiligheidsniveau op pijl te houden. Een VCA-certificering is niet verplicht. Echter vinden wij het van belang dat onze medewerkers zo veilig mogelijk te werk kunnen gaan en willen wij onze opdrachtgevers laten zien dat wij een goede betrouwbare partij zijn.

Download VCA certificaat
Toolbox Groen en Agri
BG Image 1