ELEKTRICITEITSHUISJES ONDERHOUDEN ZIGGO

Er zijn verschillende plekken in Nederland die niet door de gemeente onderhouden worden. Dit zijn vaak plekken waar soms weken niemand te zien is. Elektriciteitshuisjes zijn daar een goed voorbeeld van. Echter moet ook het groen bij deze elektriciteitshuisjes eens in de zoveel tijd onderhouden worden. Een flinke klus die onze medewerkers ook met regelmaat oppakken.

Elektriciteitshuisjes onderhoud

Onze medewerkers werken volgens een planning waar zij één keer in de zoveel tijd bij de elektriciteitshuisjes langskomen. Natuurlijk hoeven zij niet wekelijks de werkzaamheden uit te voeren. Het is geen probleem als het onkruid wat langer groeit omdat de huisjes bijna niet worden betreed. Echter is het ook niet de bedoeling dat er meters hoog onkruid staat. Afhankelijk van hoe snel het onkruid groeit wordt de planning gemaakt. Doordat er heel veel van dit soort huisjes in Nederland staan, is er fulltime een groenploeg nodig voor het onderhoud. Kunnen wij u helpen met elektriciteitshuisjes onderhoud?

Een groenploeg inhuren?
Elektriciteitshuisjes onderhoud bosmaaien

Het werk van ons personeel

Onze medewerkers Harry en Wim werken voor onze opdrachtgever Flora Nova zij werken regelmatig aan elektriciteitshuisjes onderhoud. Zij onderhouden een aantal ‘Ziggo hubs’. Het elektriciteitshuisje op de foto is zo’n Ziggo hub, deze staat in Culemborg.
Met ons materiaal van Stihl was het voor hen geen probleem om het onkruid te verwijderen. Door te bosmaaien, snoeien met de heggenschaar en eventueel bladblazen staat het groen er voorlopig weer verzorgd bij. Daarnaast kunnen de elektriciens er weer goed bij. Dit huisje (samen met nog vele anderen) worden door Flora Nova (en dus ook onze medewerkers) onderhouden. Met dit werk worden verschillende locaties per dag bezocht, onze medewerkers zijn dus veel onderweg. Het gebruiken van een groenploeg met materieel en werkbus is daarom ideaal voor deze werkzaamheden.

Huur een groenploeg in
Bosmaaier groen en agri

Het gereedschap

Bij dit project worden verschillende gereedschappen gebruikt. Het ruwe gras wordt weggehaald met de bosmaaier maar ook de heggenschaar en de bladblazer komt regelmatig van pas. Dat is afhankelijk van de locatie. De bestelauto is volledig uitgerust waardoor alle benodigde materialen bij de hand zijn. Daarmee kunnen alle elektriciteitshuisjes goed en zo snel/efficiënt mogelijk onderhouden worden.

Bekijk ons materieel
Werkbus Groen en agri

Wilt u ook een groenploeg inhuren om het groen te onderhouden?

Neem dan contact met ons op!