BOSMAAIEN LANGS BETUWEROUTE

Regelmatig verhuren wij groenploegen die aan het werk worden gezet langs de Betuweroute. Langs dit 172 kilometer lange spoor, dat alleen is bestemd voor goederenvervoer, groeit logischerwijs ook onkruid en dergelijke. Via dit spoor passeert de trein vanaf Europoort binnen twee uur de Duitse grens. Dit soort werkplekken vragen om een veilige aanpak voor onze groenmedewerkers die hier hun werkzaamheden uitvoeren.

Bosmaaiers in actie

Op de foto ziet u twee van onze groenmedewerkers. Zij werken inmiddels al een tijdje voor onze klant, Gebr. Van Kessel. Eén van hun werkzaamheden is het bosmaaien langs de Betuweroute. Zij waren bezig in de regio Europoort. Iedere dag flink wat kilometers maken met de bosmaaier en het ziet er weer netjes uit. Er wordt in stukken gewerkt, wanneer er een gedeelte is afgerond verplaatst de groep zich gezamenlijk naar het volgende punt. Dit is onder andere om de voortgang van het werk goed te bewaken en om de veiligheid te garanderen.

Interesse in een groenploeg huren?
Groen en Agri bosmaaien betuweroute

Veilig werken

Om de werkzaamheden veilig te laten verlopen zijn verschillende acties nodig. Zo is iedere medewerker voorzien van een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP) wat verplicht is bij het werken langs het spoor. Daarnaast hebben zij standaard een VCA-certificaat.

Tijdens het werken langs het spoor komt het ook weleens voor dat het treinverkeer, speciaal voor de groenploegen, stilgelegd moet worden. Dat maakt de werkzaamheden pas echt uniek!

Bekijk onze andere projecten
Groen en Agri spoorwerkzaamheden bosmaaien (4)
BG Image 1

Werken in de groensector?

Wij zijn altijd op zoek naar groenmedewerkers en komen daarom graag met jou in contact. Ook voor ZZP’ers zijn er mogelijkheden.