flexibel personeel

DE VOORDELEN VAN FLEXIBEL PERSONEEL BIJ GROENPROJECTEN

Flexibel inzetbaar personeel: een gunst of een last? Hoewel bij sommigen de haren overeind gaan staan bij het idee van flexibel personeel, is het in veel gevallen een handige oplossing. Zeker in de groene sector, waar de vraag van dag tot dag kan verschillen, kan het inzetten van flexibel personeel een goede oplossing zijn. Laten we eens de voordelen bekijken van het inzetten van flexibel personeel bij groenprojecten.

Lees meer

1. Kosten besparen

Soms zijn er periodes waarin men niet te veel mensen aan het werk wil hebben. Het gevolg is dan simpelweg dat er te veel kosten worden gemaakt in bepaalde periodes. Anderzijds is het juist belangrijk om voldoende personeel beschikbaar te hebben op momenten dat het nodig is. Wilt u dus altijd voldoende personeel hebben, dan kan het financieel voordelig zijn om tijdelijk mensen in te huren, en dat is precies waar Groen en Agri projecten in kan voorzien. Maar daar blijft het niet bij. Ook hoeft u niet te investeren in extra materieel. Het flexibele personeel van Groen en Agri projecten wordt namelijk voorzien van gereedschappen en een passende werkbus. Zo voorzien wij u van een volledige groenploeg, wat u investeringskosten bespaart in zowel personeel als materieel.

Kosten besparen met flexibel personeel groensector

2. Snel reageren op veranderende behoeften

Hoewel de groensector geen uitzondering is, komt het juist in deze branche vaak voor dat er snel gereageerd moet worden op een aanvraag. Is er een storm geweest? Dan zijn er veel zagers nodig. Is er veel regen gevallen en schijnt de zon nu volop? Dan schiet het onkruid de grond uit en is er meer vraag naar groenvoorzieners. De behoefte kan dus elke week anders zijn. In dat geval is het handig om een bedrijf te hebben dat u helpt om snel te reageren op deze veranderende behoeften. Met het brede aanbod aan mankrachten en materieel kan Groen en Agri projecten u helpen om deze behoeften in te vullen.

Hoe regel ik een flexibel personeel?
Veranderende behoefte personeel
BG Image 1

3. Specialistische expertise

Een gevolg van de vele werkzaamheden kan zijn dat personeel wordt ingezet op projecten waarvoor zij niet volledig bekwaam zijn. Als u flexibel personeel van Groen en Agri projecten inzet, kunt u altijd de specialistische expertise inschakelen die nodig is. Heeft u zagers nodig, dan levert Groen en Agri projecten specialistische zagers. Heeft u een BRL 9101 vakman nodig, dan voorzien wij u ook daarvan. De expertises van het personeel lopen sterk uiteen, en daarom kan Groen en Agri projecten u op een breed spectrum ondersteunen.

BRL9101vakman flexibel personeel

4. Kwaliteit van uw project beter waarborgen

Doordat u meer specialistisch personeel inzet op projecten, wordt ook de kwaliteit van het project beter gewaarborgd. Dit is nog een voordeel van het inzetten van flexibel specialistisch personeel van Groen en Agri projecten. Daarnaast kunt u uw eigen personeel inzetten op de plekken waar zij gespecialiseerd in zijn.

Direct flexibel personeel regelen
DSC_5902
BG Image 1

5. Flexibel opschalen of afschalen

Het grootste voordeel is natuurlijk de flexibiliteit. Heeft u een groenproject waarbij u in het werk overloopt? Dan regelt u extra flexibele krachten. Maar als u een overschot aan personeel heeft, dan kunt u gemakkelijk afscheid nemen van het flexibele personeel. Een ander enorm pluspunt is dat u ook niet extra hoeft te investeren in materieel dat u toch niet altijd nodig heeft, want ook wat betreft materieel kan Groen en Agri projecten flexibel op- en afschalen.

DSC_9104

6. Vermijden van overbelasting

Het is natuurlijk goed voor het personeelsverloop om de werkdruk niet te hoog te laten oplopen. Overbelasting is een van de meest voorkomende redenen waarom mensen stoppen met hun werk. Juist daarom is het belangrijk om de werkdruk beheersbaar te houden. Dit probleem kan worden ondervangen door flexibel personeel in te huren. Op momenten dat de belasting op uw werknemers te hoog dreigt te worden, kunt u flexibel inzetbaar personeel van Groen en Agri projecten inschakelen.

Inzet flexibel personeel

Ondersteuning bij uw groenprojecten?

Bent u overtuigd van de voordelen van flexibel personeel bij uw groenprojecten en wilt u snel kunnen op- en afschalen met zowel personeel als materieel? Dan staat Groen en Agri projecten voor u klaar. Neem contact met ons op en bespreek hoeveel flexibel personeel u nodig heeft en met welke gereedschappen zij uitgerust moeten worden.

Neem contact op!