de stap naar een volledig elektrisch aanbod is gezet

DE STAP NAAR EEN VOLLEDIG ELEKTRISCH AANBOD IS GEZET

Na al lange tijd groenploegen met elektrisch gereedschap te hebben aangeboden, zijn wij verheugd aan te kondigen dat wij nu ook beschikken over elektrische werkbussen. Hiermee is de stap naar een volledig elektrisch aanbod gezet. Vanaf nu kan Groen en Agri projecten u voorzien van een compleet “groene” ploeg, klaar om u te ondersteunen bij al uw groenprojecten.

Meer over de ID. Buzz

Meer vraag naar duurzaam materieel

In de afgelopen jaren is de vraag naar elektrisch gereedschap aanzienlijk gestegen. Vooral groenbedrijven die voor gemeenten werken, maken steeds vaker gebruik van accu-gereedschap. Ons assortiment elektrisch gereedschap is dan ook aanzienlijk uitgebreid met bosmaaiers, bladblazers, heggenscharen, hoogsnoeiers etc. Zodat wij aan deze vraag kunnen voldoen.

Organisaties kiezen bewust voor elektrisch materieel om het geluid te verminderen en om de impact op het milieu  te reduceren, maar de toename in wet- en regelgeving speelt hier ook absoluut een rol in. Steeds vaker wordt het voor gemeenten en specifieke projecten verplicht om CO2-neutraal te werken. Vanaf 2025 kunnen gemeenten bepaalde stadsgebieden aanwijzen waar vervuilende bestelbussen niet langer zijn toegestaan. Om u optimaal van dienst te zijn, bieden wij nu ook elektrische werkbussen aan. Heeft u een elektrische werkbus nodig om toegang te krijgen tot bepaalde gebieden of om te voldoen aan milieumaatregelen? Groen en Agri Projecten B.V. staat voor u klaar!

Een complete groenploeg voor iedere opdracht

Voor iedere opdracht regelen wij een geheel verzorgde groenploeg met bus en het benodigde gereedschap zodat we u gemakkelijk kunnen ontzorgen op een project. Of het nu gaat om het onderhoud van het groot groen of om het onderhouden van bedrijfstuinen, wij bieden professionele ondersteuning op elk terrein. Meer over een groenploeg inhuren? Lees onze pagina.

Groenploeg inhuren
Groenploeg met groenmaterieel inhuren

Een geschikte elektrische werkbus huren

De ID BUZZ biedt voldoende ruimte om alle benodigde gereedschappen mee te nemen naar locatie. In de praktijk heeft de bus een actieradius van 300 tot 400 kilometer. Als dit niet voldoende is, kan de accu binnen 28 minuten weer volledig worden opgeladen met een snellader. Dit maakt het mogelijk om de bus snel weer inzetbaar te maken. Daarnaast kan de bus uiteraard elke nacht worden opgeladen. Zo start de groenploeg de dag met een volle accu en kunnen zij een hele werkdag op pad.

Interesse?
elektrische werkbus huren
BG Image 1

Een werkbus met uw logo

Onze elektrische werkbussen zijn, net als onze andere werkbussen, neutraal van kleur. Op de zijkant is er ruimte voor een magneetsticker met uw eigen bedrijfslogo. Daarnaast laat de speciale sticker duidelijk merken dat de bus 100% elektrisch rijdt, waardoor u als bedrijf direct kunt laten zien dat u duurzaam werkt. Of uw groenploeg nu door de stad rijdt of door het platteland, uw bedrijf is altijd zichtbaar.

Neem contact op
Werkbus met eigen logo huren

Een volledig duurzame groenploeg inhuren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een volledig “groene” groenploeg in te huren en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!