Groenmaterieel inhuren

GROENMATERIEEL INHUREN

Wilt u graag groenmaterieel inhuren? Dat kan bij Groen en Agri projecten! Sterker nog, wij ontzien u volledig! Wij verhuren groenmaterieel in combinatie met de mensen die het materieel bedienen. Ideaal voor uw groen-, grond- of infra bedrijf. Onze ploegen komen zelfstandig met een werkbus naar de locatie om zo u volledig mogelijk te ontzorgen. Wij bieden het totaalpakket aan!

Neem contact op

Welk materieel kan u huren?

Onze groenploegen kunnen met divers groenmaterieel worden uitgerust. Qua handgereedschappen moet u denken aan harken, schoffels, bezems, schoppen, spaden en snoeischaren. Qua motorisch en elektrisch materieel hebben wij bosmaaiers, bladblazers, heggenscharen, kettingzagen, stokheggenscharen en meer.

Bekijk ons materieel
handgereedschap materieel inhuren

Prijzen groenmaterieel inhuren

Onze prijzen zijn altijd all-in. U krijgt daarvoor twee vakbekwame mankrachten met een eigen werkbus en het gewenste groenmaterieel. Het groenmaterieel wat u wilt inhuren zit al bij de prijs inbegrepen. Een indicatie van het uurtarief is zo’n €75 en de €95. Daarmee bent u volledig ontzorgd.

Groenmaterieel inhuren groen en agri
BG Image 1

Wilt u een groenploeg met gereedschap inhuren?

Wilt u graag compleet ontzorgd worden? Huur dan een groenploeg met groenmaterieel in. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door op onderstaande contactknop te klikken. We staan u graag te woord over de mogelijkheden.

Neem contact op
Groenploeg met groenmaterieel inhuren