Werken bij de gemeente

WERKEN BIJ DE GEMEENTE OP GROENPROJECTEN

Ben jij op zoek naar een baan waar jij kan werken bij de gemeente in de groenvoorziening? Dan hebben wij bij Groen en Agri projecten mogelijkheden voor jou. Wij werken door heel Nederland. Samen met een collega ga jij op pad om te werken in de gemeente groenvoorziening.

Direct solliciteren

Welk werk voor de gemeente hebben wij?

Werk jij bij Groen en Agri projecten, dan kan jij op diverse projecten van de gemeente aan de slag. Wij voorzien namelijk personeel op de projecten langs het spoor, in woonwijken en langs wegen. Hier ga jij met de bosmaaier, de heggenschaar en vele andere gereedschappen aan de slag om het groen terug te maaien en te snoeien. Wil jij dus werken voor de gemeente in het groen? Dan kan dat via ons!

Bekijk onze projecten
gemeente vacatures

Hoe kom ik aan een baan in de gemeente groenvoorziening?

Je kunt natuurlijk altijd reageren op vacatures groenvoorziening gemeente maar je kan ook direct contact met ons opnemen. Je vult het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Uiteraard is het handig als je al ervaring hebt in de groenvoorziening dus laat ons dat zeker weten. Kan je bij ons geen gemeente vacatures vinden? Dan mag je ons altijd benaderen want wij hebben daar hoe dan ook mankrachten nodig.

Neem contact met ons op
Gemeente groenvoorziening
BG Image 1

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Wanneer jij werkt in de gemeente groenvoorziening dan beschik je samen met een collega over een werkbus. Wij voorzien jullie van het benodigde materieel en jullie kunnen naar de klus. Vorige week stond in het teken van maaiwerk langs het spoor maar deze week trekken jullie de woonwijk in om alle boomplantsoenen van onderhoud te voorzien. Zo werk je in verschillende gemeentes in de groenvoorziening.

Groenploeg met groenmaterieel inhuren

Ik ben geïnteresseerd in de vacature gemeente groenvoorziening

Wil jij graag gaan werken voor de gemeente neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.